3FM nieuws

3voor12 Song van het Jaar-Festival afgelast vanwege coronamaatregelen

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12 Song van het Jaar-Festival afgelast vanwege coronamaatregelen

Treurig nieuws: naast een boel andere evenementen en concerten moet ook het 3voor12 Song van het Jaar-Festival noodgedwongen cancellen. Dit laten 3voor12 en Rotown zojuist weten. De uitreiking van Song van het Jaar-uitreiking vindt nog wel plaats op 3 december, lees hieronder waar je deze kunt volgen.

3voor12 Song van het Jaar-uitreiking

De uitreiking van de3voor12 Song van het Jaar vindt nog wel op 3 december plaats en is live te volgen van 12:00 tot 18:00 live via 3FM en online via vpro.nl/3voor12. In een 6 uur durende uitzending op NPO 3FM wordt afgeteld naar de bekendmaking van de Song van het jaar 2021.

Na de uitreiking om 18.00 uur hoor je een uur lang de beste muziek van het afgelopen jaar in een mix van DJ Sandeman. Op zaterdag 11 december zie je in een speciale 3voor12 Song van het jaar tv-uitzending concerten van de beste nationale en internationale acts van 2021. Live opgenomen vanuit de Maassilo, Rotterdam. Vanaf 23.45 uur te zien op NPO 3.

Stemmen kan nog!

De stembussen zijn nog geopend tot en met donderdag 18 november. Heb jij nog niet aangegeven welk nummer volgens jou de titel van Song van het Jaar verdient? Geef het nog snel door!

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie