Naar homepage
3FM nieuws

Stem nu op de 3voor12 Song van het Jaar!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu op de 3voor12 Song van het Jaar!

2021 was een jaar waarin we continu van hot naar her geslingerd werden, waarin we nog niet gewend waren aan de situatie voordat die alweer anders was. Gelukkig konden we altijd rekenen op nieuwe songs. Songs die troosten, songs die ons deden smachten naar samenzijn en songs die de zaal op z’n kop zetten toen dat eenmaal kon. Was was jouw favoriete nummer? De Song van het Jaar 2021? Vul nu je lijstje in. De stembus is geopend!

2021 in een song

Welk liedje beklijfde? Bleef dit jaar hangen? Welk liedje was een instant-classic, en bleek bovendien in een paar minuten de geest van 2021 te vangen? Het is tijd om je stem uit te brengen voor het nummer dat volgens jou de titel 3voor12 Song van het Jaar verdient, en de opvolger wordt van tracks als ‘Smells Like Teen Spirit’, ‘Somebody That I Used To Know’, ‘Hou Je Bek en Bef Me’ en ‘Blinding Lights’.

En dan is er ook nog eens het Song van het Jaar-festival, dat dit jaar samen met Rotown en de Maassilo wordt georganiseerd. En de line-up is er eentje om je vingers bij af te likken.

De Haagse popband Goldband komt dit jaar de Maassilo afbreken met hun stukadoor-charme en een zak vol hits, grote belofte Froukje is er ook bij met haar vlammende pophits, S10 brengt haar kwetsbare hiphop/pop, punkers Hang Youth komen zeggen waar het op staat, Pip Blom komt met een nieuw album op zak en dan zijn er ook nog indiepopacts Son Mieux en Banji. Er zijn zelfs internationale acts: het Nederlandse debuut van Wet Leg (ja, van die leuke indie-hit) is al bevestigd en er komt nog meer moois aan.

Song van het Jaar Festival

De Song van het Jaar is vrijdag 3 december live te volgen van 12.00 tot 18.00 op NPO 3FM en via de website. In de uitzending op NPO 3FM wordt afgeteld naar de bekendmaking van de Song van het Jaar 2021. Na de uitreiking van de Song van het Jaar schakelen we over naar het festival in de Maassilo, voor een live-uitzending met héél veel optredens.

Wil jij hierbij zijn? Hou dan de socials goed in de gaten en win tickets!

Ster advertentie
Ster advertentie