3FM nieuws

Deze pussy power-video voor Janelle Monae's 'PYNK' is echt fantastisch

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze pussy power-video voor Janelle Monae's 'PYNK' is echt fantastisch

These pussies grab back! De nieuwe video voor Janell Monae's 'PYNK' laat er geen gras over groeien. Wél haar. De zogenoemde pussy power video is een esthetisch hoogtepuntje, dus bekijk 'm vooral hieronder en houd 'm in je hoofd voor als je de track hoort. Dat gaat namelijk vaker gebeuren... 'PYNK' is nieuw op 3FM!

De definitie van PYNK

Waar het nummer en de video voor staan? Het is een viering van creatie, zelfliefde, seksualiteit en pussy power! Volgens Janelle is PYNK ook de essentie van alles waar mensen voor staan. "PYNK is the color that unites us all, because it is the color found in the deepest and darkest nooks and crannies of humans everywhere. PYNK is where the future is born."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grimes, is that you?

Yep! Als je goed luistert hoor je in de harmonieën Grimes terug, die je misschien nog wel kent van 'Flesh Without Blood'. Op Instagram schrijft ze dat Janelle haar ongeveer een jaar geleden benaderde met een aantal liedjes. "She asked me which one was my fave and I was like 'Definitely PYNK', which was the right answer, haha! She wanted some harmonies and vibes on it." En uit die samenwerking kwam dus uiteindelijk dit nummer voort. Thank you very much, ladies!

Meer nieuwe muziek op 3FM? Check dan 3FM Now Playing!


Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie