3FM nieuws

Sam Smith speecht op de Billboard Awards zonder één woord te zeggen

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith speecht op de Billboard Awards zonder één woord te zeggen

Sam Smith viel zondagavond 17 mei in de prijzen op de Billboard Awards 2015. De zanger hield een speech om de mensen te bedanken, maar zei hélemaal niets.

Door een bloeding op zijn stembanden moest arme Sam Smith zijn Australische tour afzeggen en staat hij ook niet op Pinkpop 2015. De muzikant onderging een operatie en mag op doktersadvies de komende tijd weinig tot niets zeggen. Dus dan maar een schriftelijke reactie!

Drie Billboard Awards

Sam Smith won de Billboard Award voor Beste Mannelijke Artiest, Beste Nieuwe Artiest en Beste Artiest Radio. En daar mag hij best trots op zijn, want de Billboard Awards zijn een van de belangrijkste muziekprijzen in de Verenigde Staten. Nadat Sam de Award voor Beste Mannelijke Artiest won, hield hij een speech. Een schriftelijke wel te verstaan:

Billboard Awards 2015

Taylor Swift sleepte acht Billboard Awards in de wacht en was daarmee de grote winnaar van de Amerikaanse prijzenregen. Taylor won onder meer de Award voor Beste Artiest, Beste Artiest Vrouw en Beste Artiest Billboard Top 200.

Andere prijzeeeeen

Er waren nog véél meer Awards te winnen op de Billboard Awards 2015. 'All Of Me' van John Legend won de Award voor Beste Radionummer, Pharrell Williams mag zich Beste Artiest R&B noemen, Calvin Harris is Beste Artiest Dance/Elektronisch, Hozier won Beste Artiest Rock, Ghost Stories van Coldplay is Beste Rockalbum en Iggy Azalea is Beste Artiest Rap.

>> Check alle winnaars van de Billboard Awards 2015

Ster advertentie
Ster advertentie