3FM nieuws

Ahoy, het allereerste Europese cruiseschip-festival kom eraan

  1. Nieuwschevron right
  2. Ahoy, het allereerste Europese cruiseschip-festival kom eraan

Vier dagen lang 24/7 partyen door heel Europa... Dat wil toch iedereen? Binnenkort kan dat! Deze zomer wordt in Europa het allereerste festival op een cruiseschip ooit georganiseerd. Een soort Tomorrowland 2.0 op zee!

The Freedom of the Seas

Zo heet de boot waarop het festival The Ark plaatsvindt. In Amerika is dit fenomeen al een enorme hit en organiseert bijvoorbeeld Diplo al zijn eigen cruiseschip-festival. En nu wordt het door Nederlandse en Belgische partners ook voor ons mogelijk gemaakt.

Domien belde in zijn ochtendshow met Niels die in de organisatie van dit spektakel zit.

"Het is letterlijk een stad op water. We besteden heel veel aandacht aan de programmering. We kijken welke trends er nu zijn. We gaan niet voor een voor de hand liggende line-up."

Alle praktische info

Het festival begint op 31 augustus 2017 en duurt vier dagen lang. Je vertrekt vanuit Barcelona en gaat dan via Ibiza en Marseille weer terug naar de Catalaanse stad. Zeven podia, een waterpark, bioscopen, maar ook tal van workshops. Is dat niet genoeg voor je? No worries, het festival meert ook aan in de steden waar ze langskomen, zodat je ook nog wat clubs op Ibiza mee kunt pakken.

Check effe de trailer van 't festival. ZO VET!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie