3FM nieuws

Met deze bizarre gadget kun je voortaan overal zingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Met deze bizarre gadget kun je voortaan overal zingen

Worden jouw huisgenoten helemaal gek van jouw valse gezang tijdens het afwassen/douchen/schoonmaken? Dan is er nu de perfecte oplossing voor je. Met deze gadget kun je namelijk zo hard en vals zingen als je maar wilt, zonder dat iemand er last van heeft. Je ziet er alleen achterlijk uit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfs onder de douche

Alles wat je zegt wordt gedempt en daardoor zal niemand last hebben van de valse tonen die uit je keel komen. Zo kun je op heel veel plekken zingen, bijvoorbeeld in de trein, in je slaapkamer en zelfs onder de douche (want ja, hij kan tegen water!). Het enige wat je misschien nog tegenhoudt is het nogal aanwezige masker dat je op je mooie hoofdje moet zetten.

Ook handig op andere momenten

Het werkt eigenlijk vrij simpel. Je plaatst 't masker over je mond en neus en kunt zingen wat je wilt, zonder dat ook maar iemand je hoort. Door een speciaal filter kun je gewoon doorademen.

Ook als je liever andere dingen doet dan zingen, komt dit ding goed van pas. Mocht je op werk je frustraties willen uiten en de boel bij elkaar willen schreeuwen? Geen probleem. You have a masker. Ideaal! Maar goed, tot ze een iets flatteuzere versie van deze gadget bouwen, laten wij 'm nog heel eventjes links liggen...

Ster advertentie
Ster advertentie