3FM nieuws

Kendrick Lamar is de eerste headliner voor WOO HAH! 2020

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Kendrick Lamar is de eerste headliner voor WOO HAH! 2020

De gesprekken waren al gaande vóór de editie van 2019, maar het is de organisatie eindelijk gelukt: Kendrick Lamar is gestrikt als eerste headliner van WOO HAH! 2020.

WOO HAH! wil doorgroeien

Met zo'n grote naam als headliner doet het festival precies wat het al jaren uitspreekt: doorgroeien naar een festival waar standaard de grote sterren van deze aardkloot staan. Hiphop-legende J. Cole stond in 2018 als headliner op het podium in Hilvarenbeek, waarmee het festival de koers goed uitgezet heeft. Het is nog niet bekend op welke dag Kendrick Lamar afsluit. Ook de twee andere headliners moeten nog bekendgemaakt worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog veel meer namen...

Naast de headliner zijn er ook andere namen bekendgemaakt voor het festival dat op 10, 11, 12 juli 2020 gehouden wordt. Onder andere 3FM Talent S10, emo-rapper Iann Dior, Amerikaan IDK en de Nederlandse Chivv naar Brabant afreizen. Ook drillrappers Qlas & Blacka zijn aan de line-up toegevoegd.

Naast deze drie komen ook ex-3FM Talent RIMON, de Amsterdamse Gotu Jim en de Belgische Zwangere Guy, A$AP Ferg, Aitch, Ashafar, CHO, DaBaby, EARTHGANG, Lil Keed, Lil Tecca, Mensa, Santi, Ski Mask The Slump God en Tiffany Calver langs. Voor meer informatie check je woohahfestival.com.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie