3FM nieuws

Wie gaan er allemaal naar de Red Hot Chili Peppers?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie gaan er allemaal naar de Red Hot Chili Peppers?

Red Hot Chili Peppers staan op 8 en 9 november in de Ziggo Dome voor twee 3FM Presents-concerten. Wie komen daar allemaal op af?

(Alle foto's: Ben Houdijk)

Wie denkt dat er bij de Peppers alleen maar veertigplussers rondlopen die snakken naar een laatste restje rock 'n roll uit hun rebelse jaren, heeft het mis. Alles was er: jong, oud en er mooi tussenin. Volledig terecht, want de show was een feestje om mee te maken.

De grote hits kwamen voorbij, de band zat vol energie en de visuals waren erg spectaculair. Check hier de tofste foto's en wie we allemaal tegenkwamen!

Het publiek van Red Hot Chili Peppers

In de zaal staan Wouter en zijn vrienden, een club die kennis maakte met de Peppers tijdens een festival.

"Ik zag ze op Rock Werchter in 2012 en toen was het al fantastisch. Toen dachten we met z'n allen van 'nu moeten we ze ook van dichtbij meemaken!'. Dus ja, hier zijn we!"

Beste Marloes, Hanneke, Mirella en Erik, waarom zijn jullie vanavond in de Ziggo Dome?

"Waarom zouden we hier niét zijn? We willen jeugdsentiment ophalen... Als zestienjarige naar Pinkpop en naar de Peppers kijken, dat soort herinneringen.

En hoe verkopen de Red Hot Chili Peppers nog steeds arena's als de Ziggo Dome uit?

"Ze gaan mee met de tijd, pakken nieuwe dingetjes mee, maar blijven wel zichzelf. Ze hebben echt een eigen geluid."

Callum en Tiara zijn hier niet als superfans, maar gewoon omdat ze de band en hun muziek tof vinden. Tiara kreeg de Peppers-koorts van haar oudere broer, Callum van zijn vader.

"Mijn vader draaide het altijd in de auto en toen heb ik 't een beetje opgepikt. Hij heeft ook onze kaartjes voor vanavond gekocht."

Meer zien van Red Hot Chili Peppers in de Ziggo Dome?

Ster advertentie
Ster advertentie