3FM nieuws

Dit is wat fans van Billie Eilish voor haar over hebben

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is wat fans van Billie Eilish voor haar over hebben

Duizenden jongens en meiden wilden tickets voor de 3FM Exclusive met Billie Eilish. Uiteindelijk konden maar 80 fans de zangeres van dichtbij zien. Deze mensen hadden iets minder geluk, maar kwam toch langs bij de Metaal Kathedraal. Waarom?!

Lieve (15) & Catannia (19)

Lieve (15) & Catannia (19) zijn fan sinds 2016 en zijn naar Utrecht gekomen om mee te doen met de livestream-actie, waarbij 3FM-dj Kevin van Arnhem met een avocado verstopt zat in een café. Lieve en Catannia waren als eerste op de juiste plek, maar renden Kevin in blinde paniek straal voorbij. Iemand anders won. "We hebben daarna wel verslagen op de grond gezeten, ja. Waarom we nu hier zijn weten we eigenlijk ook niet! Misschien zien we haar nog langskomen?!"

Sabine (49) en Tara

Sabine (49) dropte haar dochter Tara af bij de 3FM Exclusive, maar moest zelf buiten blijven. "Helemaal niet erg! We hebben de hele week overal aan meegedaan, memes gemaakt, familie en vrienden ingeschakeld... En toen we vanochtend wonnen, hebben we halsoverkop Tara's korfbalwedstrijd gecancelled haha. Haar vader staat nu drankjes te tappen daar, ik blijf hier lekker nog even staan!"

Selma (14) en Dewi (14)

Dagelijks zaten ze met een verzameling van tien telefoons in de klas. Helemaal klaar om te appen zodra het alarm afging op 3FM. Aan iedere online actie werd meegedaan, maar uiteindelijk is het ze helaas niet gelukt om aan tickets te komen. Waarom ze dan toch hier staan? "Het is vijf minuten van ons huis af dus het was echt te zonde geweest als we het niet eens hadden geprobeerd. Anders zou ik daar eeuwig spijt van krijgen."

Nikki (17) en Yentl (17)

"We staan hier voor niks eigenlijk en dat voelt best kut haha." De meiden hebben een week lang iedere nacht maar van 02:00 tot 06:00 uur kunnen slapen vanwege het ticketalarm. Zo graag wilden ze erbij zijn. "Maar we realiseerden ons ook wel dat er echt een kleine kans was om die lucky one te zijn."

Lees ook: Dit was de 3FM Exclusive met Billie Eilish.

Ster advertentie
Ster advertentie