3FM nieuws

Young the Giant bij Paul

  1. Nieuwschevron right
  2. Young the Giant bij Paul

De mannen van Young the Giant speelden maandagochtend 9 juni de 3 On Stage-container plat. Daarna kwamen ze gezellig langs bij Paul voor een glaasje water en een praatje.

De Amerikaanse band Young The Giant bracht op 17 januari 2014 hun tweede album getiteld Mind Over Matter uit. Diezelfde dag speelden ze live bij Giel in de uitzending. Deze zomer touren ze rond met niemand minder dan Kings of Leon en brengen ze tussendoor nog even een bezoekje aan Pinkpop!

Young the Giant in de 3FM-studio

De mannen van Young The Giant woonden een tijd samen in een huis. Volgens de bandleden kwamen ze er mee weg omdat ze nu nog young zijn en het dus nog niet heel erg creepy is als een groep mannen samen woont.

Maar werk en privé werd niet helemaal gescheiden gehouden in huize The Giant. Het was namelijk ook wel praktisch om met de band samen in een huis te wonen aangezien ze op die manier dezelfde dingen meemaakten en ze ideeën voor nummers ook gelijk op konden schrijven. Beluister het interview en 'Crystallized' hier terug:

Young The Giant - 'Crystallized' live @ Pinkpop 2014

Young the Giant in de 3 On Stage-container

De mannen van Young the Giant gaven maandag 9 juni een vette 3 On Stage-sessie in de container, als opwarmertje voor hun optreden op de Brandbier-stage later die dag.

Young The Giant - 'Crystallized'

Young The Giant - 'Firelight'

Young The Giant - 'Cough Syrup'

Foto's Young The Giant op Pinkpop


Zie je geen fotoslide op je mobiel? Klik dan hier voor de albums

Ster advertentie
Ster advertentie