3FM nieuws

Het 3FM Festivalkleedje is terug!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Het 3FM Festivalkleedje is terug!

Na 10 lange jaren is het iconische 3FM Festivalkleedje - op veler verzoek - terug van weggeweest. En hoe! Je ziet de beroemde kleedjes uit eerdere jaren nog steeds jaarlijks massaal op ieder festival voorbijkomen, hoogste tijd voor een comeback in 2023.

Het design

Het nieuwe 3FM Festivalkleedje staat te springen om verspreid te worden onder de festivalbezoekers, maar eerst *tromgeroffel* de presentatie van het nieuwe design. Simplistisch doch aantrekkelijk in looks, krachtig wanneer nodig en natuurlijk (hallo, het is wel 2023) van duurzaam materiaal: check hier het nieuwe 3FM Festivalkleedje!

foto: Ben Houdijk

Hoe kom ik aan het kleedje?

Dat is natuurlijk de grote vraag, gezien de festivalzomer voor de deur staat en jij als échte festivalganger jezelf hier wel op ziet liggen op de groene weides van Best Kept Secret/Pinkpop/Lowlands/welk festival dan ook.

Op festivals
Op Best Kept Secret en Pinkpop geven we ze massaal weg. Hoe je er eentje kan bemachtigen? Houd de social kanalen van 3FM in de gaten, daar vertellen we je voorafgaand aan beide festivals hoe je er aan eentje komt. Of we ze ook nog op andere festivals gaan weggeven, hoor je snel!

Via de radio en social media
De hele zomer geven 3FM-dj's in hun programma op 3FM ook festivalkleedjes weg. Tune in & win! Maar dat niet alleen, ook online worden er verschillende winacties georganiseerd om er eentje te scoren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie