3FM nieuws

Het 3FM festivalkleedje is hot

  1. Nieuwschevron right
  2. Het 3FM festivalkleedje is hot

Gebruik hem als sjaal, als knuffelsnuggie, jurkje of gewoon om lekker mee te chillen op jouw favoriete festival. De groten der aarde gingen je voor.

(Foto: Ben Houdijk)

Zie Michiel 'ns lekker liggen. Daar is het 3FM festivalkleedje ideaal voor. Jarenlang hielden we je billetjes droog op een vochtig festivalveld, nu houdt 3FM je warm, zacht en fashionable.

Het kleedje van de sterren

De mogelijkheden zijn eindeloos met het fleecedekentje van 3FM en één ding is zeker: je festival wordt er net wat beter van. De groten der aarde gingen je al voor. Doe er inspiratie mee op.

Doutzen gebruikt 'm als omslagdoek op het strand

Superman is al jaren hip in de lucht

Lenny Kravitz heeft een nieuwe sjaal

Spielberg gebruikte visual effects om het kleedje van E.T. wit te schilderen

En in dit geval ook een ander jongetje te laten fietsen.

Het kleedje gaat al millennia mee

Hoe krijg jij dit kleedje?

Op een aantal festivals loopt het 3FM promoteam rond om de matjes uit te delen. Op Pinkpop, Lowlands, Concert At SEA en de Zwarte Cross kom je ze sowieso tegen. Op Pinkpop kun je het kleedje voor één muntje (2,50 euro) op de kop tikken. De opbrengst hiervan gaat linea-recta naar 3FM Serious Request 2015.

Pinkpoppaklijst

Houd dus een plekje vrij in je tas om het festivalkleedje mee naar huis te nemen (ook lekker voor op de bank!). En als je toch aan het pakken bent, check dan de 3FM Pinkpoppaklijst!

Ster advertentie
Ster advertentie