3FM nieuws

Dit gebeurt er tijdens Eurosonic Noorderslag 2021

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit gebeurt er tijdens Eurosonic Noorderslag 2021

Goed nieuws: volgende week is er gewoon een festival. En nog beter: jij kan erheen. Gratis! Europa's grootste showcasefestival Eurosonic Noorderslag is dit jaar namelijk helemaal digitaal. Iedereen kan van 13 t/m 16 januari gratis via streams kijken naar livesessies van 181 artiesten uit 36 landen.

Esns: artiesten ontdekken

ESNS is vooral een festival om je nieuwe favoriete artiest te ontdekken. Het festival is iedere januari in Groningen en staat erom bekend dat iedereen uit de Europese muziekindustrie er rondloopt. Op ESNS wordt nieuw talent gescout en geboekt voor de festivalzomer. Voor artiesten dus een heel belangrijke week en voor jou een goede kans om nieuwe muziek te ontdekken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up

ESNS is opgedeeld in twee onderdelen. Van woensdag 13 januari t/m vrijdag 15 januari zie je shows van Europese acts tijdens Eurosonic. Daar check je bijvoorbeeld op woensdag Queens Pleasure en Benny Sings, op donderdag Daði Freyr, Blanks en Eefje De Visser en op vrijdag Personal Trainer en Enola Gay.

Tijdens Noorderslag op zaterdag 16 januari zie je Nederlandse acts. Deze sessies zijn in de voorafgaande week opgenomen in Groningen en worden op zaterdag uitgezonden op de streams. Ook hier is weer heel veel talent te spotten: onder andere Froukje, Banji en The Vices zie je op Noorderslag.

Check het hele blokkenschema hier.

Volg het allemaal digitaal

Dit alles is dus helemaal gratis te volgen! Via 3FM.nl/ESNS kan je vanaf woensdagavond alles meekrijgen. Heb je geen tijd om live mee te kijken? Geen probleem, na 16 januari zijn alle shows ook nog terug te kijken via diezelfde link.

Ster advertentie
Ster advertentie