3FM nieuws

Frank en Eva presenteren extra lange show op de verkiezingsdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank en Eva presenteren extra lange show op de verkiezingsdag

De verkiezingen komen er binnenkort aan en natuurlijk wil 3FM jou inspireren om te gaan stemmen! Want als iedereen tussen de 18 en 24 jaar gaat stemmen, dan kan dit wel 15 zetels opleveren. Speciaal hiervoor zal er op 17 maart een extra lange uitzending komen van Frank en Eva: Welkom Bij De Club.

Tussen 16:00 en 00:00 uur zullen 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman het over alles rondom de verkiezingen hebben. Deze unieke uitzending zal Frank en Eva: Welkom Bij Het Stemloket heten.

Stemlocaties

Door het hele land zullen er op 17 maart stemlocaties zijn waar jij je stem uit kan brengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens de uitzending zullen Frank en Eva contact hebben met de verschillende locaties om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.

3FM-dj Sander Hoogendoorn zal een ere-positie krijgen. Hij mag op 17 maart bij een wel heel speciale stemlocatie zitten: nergens minder dan poppodium 013! Als je hier komt stemmen, krijg je na afloop ook nog een backstage tour door het gebouw. Dus je kan een rondleiding krijgen en hoi zeggen tegen Hoogie!

Meer weten over de verkiezingen? Ga dan snel naar het verkiezingsplatform van 3FM, NPO 3 en FunX.

GA NAAR 3FM.NL/VERKIEZINGEN

Ster advertentie
Ster advertentie