3FM nieuws

Stem nu op de 3FM Festival Top 999

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu op de 3FM Festival Top 999

Wil jij volgend jaar gratis naar vijf festivals? Stem op de 3FM Festival Top 999, deel de afbeelding die je krijgt op Instagram en maak kans op het Gouden Festivalbandje!

WAAR GA JE HEEN?

Als je het Gouden Festivalbandje weet te bemachtigen, kun jij in 2020 je stappenteller tot ongekende hoogte krikken op de volgende festivals: Paaspop, Pinkpop, Best Kept Secret, Lowlands en Amsterdam Dance Event!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken? Jouw stemlijst insturen voor de 3FM Festival Top 999 en de afbeelding die je daarna krijgt, met de juiste hashtags delen op je Instagram-feed.

Stemmen op de 3FM Festival Top 999 kan hier.

ZO WIN JE HET GOUDEN FESTIVALBANDJE

1. Ga naar de stemtool van de 3FM Festival Top 999
2. Kies jouw 10 favoriete festivalanthems - van meezingers tot favorieten voor de toekomst
3. Als je je stemlijst hebt ingediend, zie je een link staan die naar de afbeelding leidt
4. Download die afbeelding, post hem op Instagram (in je story telt niet) met de juiste hashtags: #3FM #FestivalTop999 #GoudenFestivalbandje
5. Wachten tot je hoort of je gewonnen hebt!

De winnaar wordt bekendgemaakt op 23 augustus. Succes!

Top 999

Je hoort in de 3FM Festival Top 999 niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Misschien lukt het je in 2019 al, misschien niet. Maar wat vaststaat is dat de 3FM Festival Top 999 weer vol zal staan met héle lekkere muziek. De lijst wordt dit jaar van 24 tot 30 augustus uitgezonden (tussen 09:00 en 21:00 uur).

Je kunt de hele zomer nog festivals afstruinen en je favoriete liedjes verzamelen, want stemmen kan nog tot 23 augustus. Of het nou een nieuw vuig bandje uit de X-Ray is, je tijdens een Porto-party op Down The Rabbit Hole een toffe nieuwe dj hebt ontdekt of op de Zwarte Cross hebt staan meegalmen in de Undercovertent - Alles mag erin!

Staat een van de nummers niet in de stemlijst op de site? Voeg hem dan toe via de vrije-keuze-knop. We updaten de lijst de hele zomer door met nieuwe toevoegingen.

Zoek je wat extra inspiratie voor je eigen stemlijst? Hier vind je de Festival Top 999 van 2018, inclusief Spotify-playlist die je kunt volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie