3FM nieuws
AVROTROS

3FM-dj's Rob en Wijnand voortaan als duo in Partij voor de Vrijdag

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj's Rob en Wijnand voortaan als duo in Partij voor de Vrijdag

Partij voor de Vrijdag wordt vanaf 5 maart in duovorm gepresenteerd. 3FM-dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman luiden vanaf dan elke vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur samen het weekend in.

Samen in lockdown

Afgelopen december maakten Rob en Wijnand tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline voor het eerst samen radio en dat bleek een groot succes. Rob: “Bij The Lifeline hebben we kunnen proeven van onze samenwerking. Dat was echt een feestje en smaakte naar meer. Ik heb er zin in om elke vrijdag met Wijnand en de luisteraars het weekend te beginnen!”

Wijnand: “Toen Rob mij vroeg om met hem dit programma te maken heb ik geen seconde getwijfeld. Ik kan niet wachten om bij Rob aan te sluiten op de vrijdagavond. De energie is eindeloos en Partij voor de Vrijdag wordt een vrijdag-overstijgend avontuur met ambities tot in de verste uithoeken van Nederland.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trouwe fanbase

Partij voor de Vrijdag kent ondanks zijn korte bestaan van 107 afleveringen een trouwe fanbase van luisteraars die wekelijks actief meedoen met de show. “De open-weekend-lijn is een van de mooiste dingen die je op de radio kan doen. We zetten de telefoon open, en gaan mee met de flow. Wat je dan krijgt, is een magische sfeer die je bijna alleen op vrijdagavond kunt bereiken,” aldus Rob.

Naast het radioprogramma is ‘de Partij’ ook een YouTube-serie en verschijnt iedere maandag een nieuwe aflevering online. Het programma bestaat ook als podcast, waar je naast een samenvatting van de uitzending hoort wat er gebeurt als de microfoons dichtgaan.

Partij voor de Vrijdag, elke vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur bij AVROTROS op NPO 3FM. De podcast luister je in je favoriete podcast-app of op 3fm.nl/podcast

Ster advertentie
Ster advertentie