3FM nieuws
BNNVARA

Waltzburg met 'Inbetween' en Fleetwood Mac cover in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Waltzburg met 'Inbetween' en Fleetwood Mac cover in de 3FM Live Box

Waltzburg heeft een nieuw EP uitgebracht. Om dit te vieren staan ze bij Sanders Vriendenteam in de 3FM Live Box om hun nieuwe nummer 'Inbetween' te spelen en je krijgt er een cover van Fleetwood Mac gratis bij!


Met 3FM-dj Sander Hoogendoorn praten ze over het nieuwe project.

Interview

"Wat we met z'n vijven aan het doen waren wilden we eruit gooien," zegt zanger Menno over de nieuwe EP. De band speelt alvast het nummer 'Inbetween' in de 3FM Live Box.

Maar waar gaat het precies over?

De term "impostor syndrome" wordt genoemd, waar je eigenlijk het gevoel hebt dat je ergens niet hoort te zitten. Sommige mensen hebben dit bij hun baan, maar Menno voelt het in zijn relatie.

"Wat moet je nou met deze sukkel?" vraagt hij zich dan vaak af voor zijn vriendin. Door de lockdown en social media wordt dit gevoel voor veel mensen alleen maar uitvergroot.

Maar, bij nieuwe muziek horen concerten! Het is nog eventjes afwachten met corona, maar Waltzburg heeft in ieder geval wel de ambitie: "Het voelt goed dat er weer iets staat".

Mogen we nu dan echt?! Als de pilots en Fieldlab testevenementen (kuch, 3FM Awards) allemaal goed uitpakken, kun je het vijftal binnenkort misschien live zien!

Check hieronder het volledige interview en luister naar de optredens.

Interview Waltzburg

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie