3FM nieuws

3FM Awards 2021 wordt Fieldlab Evenement en jij kan erbij zijn

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Awards 2021 wordt Fieldlab Evenement en jij kan erbij zijn

De 3FM Awards 2021 stonden al in het teken van het licht aan het eind van de tunnel, maar nu draagt het evenement er zelf aan bij. De awardshow op 15 april is namelijk een Fieldlab Evenement. Dat betekent dat jij en zo'n duizend andere 3FM-luisteraars erbij kunnen zijn. Kaarten zijn helaas uitverkocht en alleen nog te winnen via 3FM.

Stem nu op de Beste Groep

Fieldlab Evenement

De awardshow op 15 april is onderdeel van de Fieldlab pilotevenementen. Dit betekent dat je als bezoeker om actieve medewerking wordt gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen via een sneltest negatief getest zijn.

Win tickets

Tot en met 15 april win je via 3FM kaarten om erbij te mogen zijn. Hoe? Door de winacties op onze socials te volgen of door het Ticket Alarm op de radio in de gaten te houden.


3FM Awards 2021

Tijdens de 3FM Awards worden de awards uitgereikt door 3FM-dj's Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Timur Perlin. In de categorieën 'Beste Artiest', 'Beste Groep', 'Beste Album', 'Beste Samenwerking' en '3FM Talent'. Stemmen op de categorie 'Beste Groep' kan nog steeds en dat doe je hier!

Tijdens de show op 15 april worden deze awards uitgereikt en zie je optredens van The Vices en Son Mieux. Ook zie je eerder opgenomen shows van o.a. Chef'Special met het Metropole Orkest, DI-RECT, Krezip, Froukje en Nana Adjoa.

Ster advertentie
Ster advertentie