3FM nieuws

Robbie Williams tweede headliner Pinkpop, Editors en Goldband komen ook

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams tweede headliner Pinkpop, Editors en Goldband komen ook

Opnieuw nieuws uit Landgraaf! Robbie Williams is aangekondigd als tweede headliner van Pinkpop 2023. Op zaterdag is hij de afsluiter. Editors en Goldband zijn ook toegevoegd aan de line-up.

Meezingen met Robbie Williams

Robbie Williams ken je natuurlijk van hits zoals ‘Angels’ en ‘Feel’, die een standaard meezinggarantie kennen. Dit jaar viert de zanger zijn 25-jarig jubileum. ‘Maar Robbie kwam toch al naar Nederland?’ Zeker, in januari is de zanger maar liefst drie keer in de Amsterdamse Ziggo Dome te zien. In juni keert Robbie terug voor een extra rondje, optreden tijdens Pinkpop. In 2015 speelde hij de festivalweide van Pinkpop al eens plat.

Eerder las je al dat P!NK headliner is voor de vrijdag en nu voegt de Britse band Editors zich bij haar op het affiche. Onlangs bracht Editors het album ‘EBM’ uit, waar singles ‘Vibe’, ‘Kiss’, ‘Karma Climb’ en ‘Heart Attack’ voorproefjes op waren. 3FM-luisteraar Marloes mocht naar Bristol om de nieuwe muziek alweer te checken.

Goldband naar Pinkpop

Na het slopen van Down The Rabbit Hole en Lowlands, kan Pinkpop natuurlijk niet missen in de zegetocht van Goldband. Dus komt de band naar Pinkpop om daar de boel op stelten te zetten met hun hits zoals ‘Mijn Stad’ en ‘Witte Was’. De 52e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023. In de rij voor tickets moet je zitten op 26 november.

Bevestigd tot nu toe:


VRIJDAG 16 JUNI
P!NK, Editors, MADOUX

ZATERDAG 17 JUNI
Robbie Williams

ZONDAG 18 JUNI
Goldband

Ster advertentie
Ster advertentie