3FM nieuws

Dave Grohl deelt hoe het is om te touren vanaf je 18e.

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl deelt hoe het is om te touren vanaf je 18e.

Via een account op instagram deelt hij korte verhalen uit zijn tijd als full-time rockster en alles wat daarbij komt kijken. De rust die de pandemie met zich meebrengt heeft de frontman en leider van Foo Fighters gebruikt alle verhalen op te schrijven.

Hi, my name is Dave

Op instagram stelt hij zich voor als Dave, drummer, gitarist en houdt van verhalen te vertellen. Een bijkomend voordeel van zijn werkloosheid en gebrek aan shows is de tijd die hij nu over heeft. Die gebruikt hij nu om zijn verhalen te delen.

Hij sluit af met "Wash your fucking hands." Ook al is het tekst: je hoort het hem bijna zeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Storyteller

Het delen van zijn verhalen doet hem goed. Nu heeft hij dus een boek geschreven met de verzamelde verhalen onder de noemer: Dave Grohl The Storyteller.

Hij heeft inmiddels zoveel ervaring met Nirvana, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age en alle mensen die hij ondertussen heeft ontmoet.

Let vooral ook op de flinke dosis humor en scheldwoorden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mark en Rámon

Zou één van de verhalen misschien gaan over het interview dar Mark en Rámon met hem hadden voer het nieuwe album van de Foo Fighters Medicine at midnight. Dave begon het interview met “Hey guys, I’ve missed you!”. Dus wie weet? Het interview vindt je hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie