3FM nieuws

Only The Poets in de 3FM Live Box met ex-3FM Megahit 'JUMP!'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Only The Poets in de 3FM Live Box met ex-3FM Megahit 'JUMP!'

Gisteren stond Only The Poets nog voor een gevulde tent op Pinkpop en vanochtend reden ze direct door richting de studio van 3FM voor een bezoekje aan Rob & Wijnand en de Ochtendshow. In de 3FM Live Box speelden ze hun opzwepende ex-3FM Megahit 'JUMP!'.

Fans op de parkeerplaats

En niet alleen de Britse band is vanochtend naar 3FM afgereisd. Op de parkeerplaats in Hilversum staat een clubje fans hoopvol te wachten om een glimp van de band op te vangen. Lideke checkt al vroeg even bij ze in voor wat koffie en thee en na het optreden is het raak. Voor wat knuffels en een foto voegt Only The Poets zich bij hun fans buiten de studio van 3FM.

'JUMP!' in de 3FM Live Box

Het nummer gaat over het volgen van je hart in plaats van altijd luisteren naar je verstand. "It’s a song all about being completely unapologetic about jumping into something new and exciting, whatever that might be", plaatste de band op Instagram.

Bekijk het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Backstage op Pinkpop met Only The Poets

Afgelopen weekend was Pinkpop en ook Only The Poets was aanwezig! Niet alleen zette zij een hele vette show neer, ook konden fans via de 3FM Telefooncel een backstage ervaring met hen winnen. En dat was een groot succes! Check het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Only The Poets bij 3FM

Zo'n twee maanden terug kwam de geliefde Britse band ook al langs bij 3FM-dj's Jamie & Olivier, maar we kunnen maar geen genoeg van ze krijgen. Door hun enthousiasme en grote talent volgen we de jongens al vanaf het begin. Vorige maand sloten ze hun tour af en tijdens hun optreden in een uitverkochte Melkweg deed de band een shoutout naar 3FM: "We officially had our first ever radio play this song: 3FM!" De show in Amsterdam was overigens een van hun favorieten. "The energy was unbelievable, thank you for such a special night."

Wil je de band (nog eens) live bewonderen? Voor een eenmalige show keren ze op 11 september terug om te spelen in Doornroosje, Nijmegen.

Ster advertentie
Ster advertentie