3FM nieuws

Lana Del Rey kondigt last minute optreden in Ziggo Dome aan volgende week

foto: EPA, Etienne Laurent
  1. Nieuwschevron right
  2. Lana Del Rey kondigt last minute optreden in Ziggo Dome aan volgende week

Voor de eerste keer in tien jaar (!) geeft Lana Del Rey een optreden in Nederland. Vandaag kondigde de zangeres plotseling een concert aan in de Ziggo Dome. En deze show vindt aankomende dinsdag op 4 juli al plaats!

Eerste Nederlandse show sinds 10 jaar

Momenteel is de zangeres in Europa en gaf ze afgelopen weekend een show op Glastonbury waar ze een half uur te laat kwam. Maar dat maakt ze meteen weer goed nu ze heeft besloten om last minute wat extra concerten te geven.

In 2020 zou de zangeres ook al in de Ziggo Dome staan maar dit concert werd wegens gezondheidsproblemen afgezegd. Lana heeft toen nooit een nieuwe datum geprikt en inmiddels is het dus alweer 10 jaar geleden dat de zangeres een show gaf in Nederland.

Naast Amsterdam geeft Lana nog 2 optredens in Dublin en Parijs. In een persbericht licht Lana deze spontane actie toe: “Ik hou van Europa en na Glastonbury heb ik besloten om in een paar landen een show te geven, rondom mijn concert in Hyde Park in Londen op 9 juli. Ik kondig daarom shows aan in Amsterdam (4 juli), Dublin (7 juli) en Parijs (10 juli). Ik heb er zin in”

De kaartverkoop voor het concert op dinsdag 4 juli start aankomende vrijdag om 10:00 uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie