3FM nieuws

Jebroer vindt het soms lastig om voor z'n familie te kiezen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jebroer vindt het soms lastig om voor z'n familie te kiezen

Jebroer ken je misschien het best van zijn grote hit 'Kind van de Duivel'. Het lied waar nogal veel om te doen was bij ouders door het hele land, maar wat vooral een lekkere stampplaat was. Toch zit er zit veel meer achter deze hardcore-rapper. Hij was te gast bij Frank tijdens muzikantenmaandag.

Iedere maandagavond ontvangt Frank in het laatste uur van zijn show De Bende van Van der Lende een artiest. Waarom? "Omdat die muzikanten op maandag meestal toch niet zoveel te doen hebben haha," aldus Frank. Afgelopen maandag was dat Jebroer, die een uur kwam kletsen.

"Alles zit op de goeie plek"

Frank heeft Jebroer inmiddels vaker gesproken en de laatste twee keer merkte hij iets aan Tim, zoals Jebroer eigenlijk heet: hij is rustiger geworden. Is dat dan ook of lijkt het alleen maar zo?

Jebroer: "Ik denk dat ik minder stress heb. Alles zit op de goeie plek. Goeie mensen om me heen, en als ze dat niet waren dan zijn ze nu weg. Het is wat gestructureerder. Ik heb natuurlijk drie kinderen waarvan de oudste naar school gaat en de andere twee naar de opvang gaan. Alles loopt gewoon lekker. Dat geeft mij heel veel rust."

Video niet beschikbaar

Jebroer: "Ik ben bijvoorbeeld al jaren niet bij Oud en Nieuw of verjaardagen. Je moet toch keuzes maken, maar uiteindelijk ga ik dan toch werken. Die momenten blijven toch belangrijk als artiest om te blijven optreden. Maar soms moet ik eigenlijk iets meer voor mijn familie kiezen."

Daarom wil Tim ook 'Ga maar vast Slapen' horen. De track die over deze problemen gaat. Altijd onderweg zijn en hetzelfde telefoongesprek voeren met je kinderen of vriendin. Dat gesprek heeft hij net voor de uitzending nog gehad en zegt hij tegen zijn vriendin: "Ga maar vast slapen, ik kom laat thuis."

"Je ziet Polska ineens bijna in een burn out komen, dat zet je wel even aan het denken"

Misschien is het gesprek van de dag onder muzikanten wel de werkdruk. Artiesten van deze tijd hebben strakke schema's en vliegen van hot naar her. Zo heeft ook Jebroer er in zijn omgeving mee te maken. Zijn tourmanager zit op dit moment thuis met een burn out. Ook collega's Mr. Polska en Willem de Bruin kregen te maken met de grote druk. Frank wil graag weten hoe Jebroer er zelf mee omgaat.

Video niet beschikbaar

Roddelradio

In het laatste kwartier van de uitzending legt Frank zijn gast een paar roddels voor. Dat Jebroer meerdere malen een nachtje heeft doorgebracht in een cel was al bekend, maar deze keer kunnen we misschien meekijken. Hij durft het nog niet helemaal te zeggen maar er was bij zijn laatste aanhouding een televisiecrew aanwezig...

Toch wil Frank graag weten wat je dan doet in zo'n cel?

Video niet beschikbaar

Tot slot voelt Frank zich wel heel erg thuis bij 3FM...

Video niet beschikbaar

Wil je de andere gesprekken met Kraantje Pappie of Roxeanne Hazes lezen, klikken maar!

Ster advertentie
Ster advertentie