Sanders Vriendenteam (BNNVARA)

Tips van Jebroer voor Hellendoorn over biblebelt-bedreigingen

  1. Nieuwschevron right
  2. Tips van Jebroer voor Hellendoorn over biblebelt-bedreigingen

De directeur van attractiepark Hellendoorn wordt met de dood bedreigd door christenen vanwege een Halloween-attractie. Oeps. 3FM-dj Sander belde met Jebroer die hier ook nare ervaringen mee heeft gehad. Maarrr als we iets van dat verhaal hebben geleerd is dat je met ophef binnen de kerk gegarandeerd een hit hebt!

De directeur van Avonturenpark Hellendoorn heeft tientallen mailtjes en telefoontjes gekregen van boze christenen die tegen de attractie De Duivelskerk zijn. Sander moest gelijk aan rapper JeBroer denken die met zijn hit 'Kind van de Duivel' ook een hele shitstorm aan doodsbedreigingen van boze christenen over zich heen kreeg.

Toegang geweigerd tot attractiepark

Sander belt Jebroer op in de ochtendshow om te vragen of hij nog tips heeft voor de pretparkdirecteur. In dit gesprek vertelt de rapper dat hij recentelijk nog redelijk heftige dingen heeft meegemaakt. Zo krijgt hij brieven van boze ouders geschreven en worden mensen in zijn omgeving bedreigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Welk attractiepark?

De eerste tip die Jebroer voor de directeur heeft is duidelijk: "Je hebt in ieder geval een hit te pakken haha!" Verder vertelt hij over die ene keer dat hij gezellig met zijn familie een dagje naar een pretpark wilde en ze geweigerd werden bij de ingang. De eigenaar van dat park kon zijn hit 'Kind van de Duivel' ook niet helemaal waarderen.

Evenement aangepast

De bedreigingen zijn zó opgelopen aan het adres van de directeur van Hellendoorn dat het attractiepark een paar aanpassingen zal doen aan het evenement. De Duivelskerk zal geschrapt worden en op deze plek zal de Terror Temple neergezet worden. Ook leuk.

Ster advertentie
Ster advertentie