Naar homepage
3FM nieuws

Áslaug in de 3FM Live Box: "In de ene situatie was ik een wrak, in de ander strijdlustig."

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Áslaug in de 3FM Live Box: "In de ene situatie was ik een wrak, in de ander strijdlustig."

Vandaag was het een feestje in de 3FM Live Box, want Áslaug kwam op bezoek. De Utrechtse zangeres met IJslandse roots speelt van haar nieuwe EP Thirst het nummer 'Loving Fight' en vertelt wat de titel Thirst voor haar betekent.

Zitconcert

Zoals het er nu naar uit zien zal 8 december de Thirst-tour van Áslaug beginnen. Het is natuurlijk even afwachten wat de persconferentie van 3 december gaat zeggen, maar zoals het er nu naar uitziet zal dat zijn met zittend publiek.

Áslaug is groot fan van zitconcerten: "Wanneer ik naar shows ga vind ik het altijd chiller om te zitten, zo maak je het op een hele andere manier mee."

EP Thirst

De nieuwe EP Thirst bestaat uit vier nummers die allemaal over verschillende relaties gaan. De titel heeft een speciale betekenis voor Áslaug: "Die naam drukt iets uit wat ik ervaarde toen ik die EP aan het afmaken was. Nadat ik de songs had geschreven dacht ik: waar gaan deze songs nu eigenlijk over? En toen merkte ik op dat ze over verschillende relaties gaan. Ik merkte dat ik mezelf zo verschillend opstelde in die situaties van de verschillende relaties, dus in die verschillende verhalen. In de ene situatie was ik een wrak en super afhankelijk en in de andere strijdlustig. Ik dacht bij mezelf: kies gewoon wie je bent. Maar uiteindelijk ben je ook vloeibaar, dus je bent wie je bent op dat moment. Iedereen heeft daar wel eens last van, maar het is oké om niet altijd hetzelfde te zijn."

'Loving Fight'

Van haar EP speelde ze het nummer 'Loving Fight'. Check deze hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trouwens, heb je al gehoord over dit?

Het Glazen Huis komt terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie


Het doel van #SR21


Veelgestelde vragen

Ster advertentie
Ster advertentie