3FM Talent artiesten

Áslaug

  1. Nieuwschevron right
  2. Áslaug

Áslaug is een Utrechtse singer-songwriter en heeft één doel: nummers maken die catchy, maar tegelijkertijd niet in een hokje te plaatsen zijn. Met haar eerste single ‘Take From Me’, heeft het nieuwste 3FM Talent haar doel na jarenlang oefenen bereikt.

De bekendmaking

Áslaug werd live op de radio verrast door haar broer. Hij wist namelijk al dat zij 3FM Talent zou worden en hij mocht het vertellen! Bekijk hieronder de reactie van Áslaug.

Gedreven

Áslaug Vigfúsdóttir wist het al vroeg zeker: zij wilde een muzikale carrière. Ze begon al op jonge leeftijd met het waarmaken van haar droom. Ze nam pianolessen, leerde zichzelf gitaar spelen en begon liedjes te schrijven. Toch was ze erg onzeker over haar talenten: “Het voelde alsof niemand zat te wachten op wat ik aan het doen was en ik herinner me dat ik me echt eenzaam voelde op dit punt van mijn leven.”

‘Take From Me’

Toch besloot Áslaug haar tocht in het ontwikkelen van een muzikale identiteit door te zetten. Na haar studie afgerond te hebben, had ze meer dan genoeg tijd om na te denken over wie ze wil zijn en wat ze wil uitstralen met haar muziek. ‘Take From Me’ is het voorbeeld van waar zij al die tijd over heeft kunnen piekeren: “‘Take From Me’ is de essentie van wie ik ben als artiest, zowel muzikaal als tekstueel.”

Het nummer gaat over onafhankelijkheid, opkomen voor jezelf, maar ook over trouw blijven aan jezelf en vertrouwen op je eigen gevoel. “Het heeft lang geduurd, maar ik kan niet wachten om dit aan mensen te laten horen." Vanaf nu is ze 3FM Talent en zul je haar tracks vaker horen op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurosonic Noorderslag

Naast het goede nieuws dat Áslaug 3FM Talent van november is had Sander nog meer goed nieuws voor haar: ze staat namelijk ook op Noorderslag! Haar reactie spreekt meer dan 1000 woorden.

Op 6 maart 2020 heeft Áslaug nog iets om naar uit te kijken. Ze staat namelijk in het voorprogramma van Klangstof.in Paradiso Noord. Dus wil jij haar live zien? Ga dat doen!

Áslaug in de 3FM Live Box

Benieuwd geworden naar Áslaug? Check haar optreden in de 3FM Live Box hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie