3FM nieuws

Feng Suave is #9 in de 3FM Live List 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Feng Suave is #9 in de 3FM Live List 2019

Nummer 9 op de 3FM Live List is voor Feng Suave. Live zijn ze met zijn zevenen en maken ze soulvolle pop. Een tikkeltje dromerig maar vooral gewoon heel erg lekker. Ze zijn 3FM Talent van de maand februari en klaar om 2019 te veroveren.

Feng Suave

Feng Suave bestaat uit Daniel en Daniel. Lekker simpel! Of juist verwarrend... Naast een naam delen ze in ieder geval ook een gezamenlijke liefde voor 60's en 70's soulful en dromerige melodieën met strakke baslijntjes. Het resulteerde in een eerste EP in 2017 die vooral in het buitenland het grootste deel van de streams binnenhaalt.

In 2018 brengen ze het nummer 'Venus Flytrap' uit. Een vleesetende plant? Ja zeker! De track gaat over iemand die zich vast voelt zitten in een zo'n plant, wachtend op de liefde. Hier zal hij uiteindelijk aan het eind van het nummer ook sterven. Het meest sombere maar lieflijke liedje dat je in lange tijd gaat horen. En dat is best knap!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

De eerste Europese clubtour hebben ze al achter de rug en op Eurosonic Noorderslag bewezen ze ook nogmaals aan het Nederlandse publiek hoe goed ze on stage zijn. Wat betekent dit: we willen meer Nederlandse shows!

En die komen er gelukkig aan! Ze hebben een plekje te pakken op de line-up van Best Kept Secret Festival en Bevrijdingsfestival. Nu nog een clubtour of iets en iedereen is blij!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie