3FM nieuws

Luister hier de Top 5 podcasts van 3FM

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier de Top 5 podcasts van 3FM

De afgelopen tijd heeft 3FM een hele hoop nieuwe podcasts uitgebracht. Hieronder vind je een lijstje met de vijf populairste waar je dit lange Hemelvaartweekend in kan duiken.

1. Sorry voor mijn broertje

Ontdek het verhaal van de twee uiteenlopende broers Nahib en Nabil. Luister naar hoe één een voorbeeld wordt voor zijn generatie, terwijl de ander het criminele circuit ingaat.

Gerelateerde podcast

Sorry voor mijn broertje

Sorry voor mijn broertje

2. Lang verhaal kort

Elke dag raast het nieuws langs je oren. In deze podcast krijg je alle mogelijke onderwerpen in een korte en behapbare aflevering te horen. Precies zoals de titel zegt!

Gerelateerde podcast

Lang verhaal kort

Lang verhaal kort

3. Rode Oortjes

Spannende verhaaltjes verteld door interessante gasten. Voor wie nog opzoek is naar een ondeugende pauze, kijk niet verder en gooi die handjes maar onder de dekens. Dat is hier gewoon toegestaan.

Gerelateerde podcast

Rode Oortjes Radio

Rode Oortjes Radio

4. Partij voor de Vrijdag

Wil jij je weekend goed beginnen? Met veel gekkigheid, gelach en hét duo voor de vrijdagavond: Rob van de Radio en Wijnand Speelman? Dan is de Partij voor de Vrijdag podcast écht iets voor jou.

5. De Koffer in met 3 op Reis

Je ideale droomreis heeft natuurlijk enorm veel voorbereidingen nodig. In deze podcast hoor je vanalles over jouw droomoord. Wat je allemaal wel of niet moet zien, wat er allemaal te doen is, maar vooral ook wat 3 Op Reis presentatrice Nienke de la Rive Box tijdens haar reizen heeft meegemaakt.

Gerelateerde podcast

De koffer in met 3 op Reis

De koffer in met 3 op Reis

Ster advertentie
Ster advertentie