3FM nieuws

Pinkpop 2012 is begonnen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop 2012 is begonnen!

Het zonnetje fikt goed, de muziek klinkt heerlijk, Pinkpop 2012 heeft een fantastische start!

We hebben er tijden naar uitgekeken, maar nu is Pinkpop 2012 eindelijk begonnen! En hoe! 3FM-coryfeeën Eric Corton en Giel Beelen hadden de eer om in de stralende zon het festival te openen. Schreeuwend, gillend van enthousiasme heette het publiek de eerste band welkom.

Moss opent Pinkpop 2012

De eerste band die de mainstage van Pinkpop mocht betreden was Moss. Dat deden ze meer dan verdienstelijk. Met de bijna hypnotiserende muziek, stroomden de eerste bezoekers binnen. Wat een goed begin van het Pinksterweekend.

Mis niks met 3FM

Zoals je al jaren van ons gewend bent, hoef je helemaal niets te missen van Pinkpop. Of je er nu bent of lekker thuis op je balkonnetje in de zon zit, houd je tv, radio en interwebs aan en je krijgt alles mee. Wil je helemaal niks missen? Volg dan @3fmfestival en je wordt dit hele weekend op de hoogte gehouden van alle uitzendingen rondom Pinkpop.

>> Check alle uitzendtijden van 3FM op Pinkpop 2012

Foto's!

En dan hebben we ook de foto's nog. Er rent voor 3FM een legertje fotografen op het festival rond, die de optredens en de sfeer voor je vastleggen.

De opening van Pinkpop 2012 in 15 seconcen!

Kijk hoe binnen een paar seconden het maagdelijk lege festivalveld volstroomt met zo'n 60.000 bezoekers in de timelapse video vanaf het uitkijkpunt naast de 3FM Studio.

Ster advertentie
Ster advertentie