3FM nieuws

3FM-dj Sagid Carter brengt rust in haar hoofd door de aanschaf van een werktelefoon

foto: Gaby Juffermansfoto: Gaby Juffermans
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sagid Carter brengt rust in haar hoofd door de aanschaf van een werktelefoon

Voor Sander Hoogendoorn is slapen erg belangrijk. Zijn wekker gaat al bijna 4 jaar om 4 uur 's ochtends om de ochtendshow op 3FM te presenteren. Als hij niet goed slaapt, merkt hij dat direct de rest van de dag. Daarom gaat hij op zoek naar de tips en tricks voor een goede nachtrust in zijn nieuwe podcast 'Sanders Dreamteam'. Deze keer is zijn droomgast 3FM-collega Sagid Carter, zij presenteert het programma '3voor12' van 21:00 tot 00:00. Daardoor heeft zij een totaal ander ritme dan Sander en hij is benieuwd naar haar tips en tricks voor een goede nachtrust.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dutjes

De podcast werd opgenomen om 11:00 's ochtends en dat is voor Sagid dan vroeg opstaan, Sander vraagt zich af hoe dit voor haar is. "Dan vertel ik mezelf dat ik een heel lang dutje mag doen." Daardoor tricked ze zichzelf dat ze uitgerust wakker wordt, door een positievere mindset. Voor een uitgerust gevoel heeft Sagid zo'n 7,5 uur slaap nodig.

Doordeweeks overdag afspreken is niet iets wat Sagid fijn vindt. Dat zorgt voor heel veel onrust in haar hoofd, omdat het voor het werk is. "Dan heb ik continu het gevoel dat ik nog wat moet doen." Om verder rust in haar hoofd te creëeren heeft Sagid een werktelefoon die pas om 12:00 aangaat, zodat ze daar overdag niet druk mee is. "Ik ben geen chirurg, ik ben radio-dj." Voor haar show heeft ze ook nog een momentje offline, dan kijkt Sagid rustig een serie en gaat ze avondeten. Dat zorgt voor de goede rust om een avond te knallen op de radio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slaapmeditatie

Voor het slaapgedeelte van de podcast, moet je je telefoon toch nog even aanhouden. Sagid is groot fan van 'Headspace' om voor het slapen naar mediteren te luisteren. Ze neemt ons mee in haar eigen versie. Dit in combinatie met haar prachtige stem, brengt je zo in dromenland.

Ster advertentie
Ster advertentie