3FM nieuws

Sanders Vriendenteam live vanaf de kinderboerderij voor dierendag

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders Vriendenteam live vanaf de kinderboerderij voor dierendag

Het is dierendag! En hoe vier je die beter dan je ochtendshow live vanaf de kinderboerderij maken, toch Sander? Precies! Je hoorde 'm deze ochtend live vanaf Kinderboerderij Molenerf De Ster van 3FM Talent Tim Dawn. Zie hier alle avonturen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De kinderboerderij van Tim Dawn

3FM-dj Sander Hoogendoorn is een groot dierenvriend en hoefde maar één keer na te denken toen hij de kans kreeg om een uitzending te maken live vanaf een kinderboerderij. En zo'n kinderboerderij had Tim Dawn wel. Hij is beheerder bij Molenerf De Ster in Utrecht waar het krioelt van de gezellige beesten.

Vogels spotten met een vogelaar

Dierenarts Piet Hellemans

Een dierendag is natuurlijk niet compleet zonder iemand die het hele jaar door de dieren helpt: de dierenarts. Speciaal voor deze ochtend heeft Sander dierenarts Piet Hellemans uitgenodigd. Die er meteen maar even een live spreekuurtje op de radio in gooide.

EP-release van Tim Dawn

Maar het is niet alleen maar dierendag. Het is ook de dag van de release van de EP van Tim Dawn zelf en sander mocht hem het eerste exemplaar overhandigen. Tim: "Supervet! Dit is de eerste die ik zie. Hier heb ik al die tijd hard aan gewerkt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie