3FM nieuws
BNNVARA

Tim Dawn speelt zijn nieuwe single in de 3FM Livebox én is 3FM Talent!

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Dawn speelt zijn nieuwe single in de 3FM Livebox én is 3FM Talent!

Tim Dawn - geboren als Thijs Vroegop - is een Utrechtse singer-songwriter. In 2018 breekt hij door met zijn band en beleeft sindsdien een vliegende start van zijn carrière. Met zijn nieuwe single 'Bite The Bullet' is hij nu overal te horen én stond 'ie deze week nog in het naprogramma van Hozier in AFAS Live. Tim praat hierover in de ochtendshow van 3FM-dj Sander Hoogendoorn en treedt voor je op vanuit de Livebox!

Live bij Sanders Vriendenteam

Op de vraag waar zijn nieuwe single over gaat, antwoordt Tim: "Het gaat over opkomen voor jezelf tegen negatieve personen en zeggen: kom maar op je gezeik, maar ik ben er klaar mee. Voorbeelden hiervan zijn mensen die veel energie vreten en waar je verder weinig uit haalt". Bekijk hieronder het hele interview live vanuit de studio.

Video niet beschikbaar

Van rechten naar muziek

Voordat Tim doorbrak met zijn muziek, heeft hij niet altijd het plan gehad om het te gaan maken in de muziekwereld. Hij studeert rechten en rond deze studie succesvol af. Na een backpack-reis door Australië en Nieuw-Zeeland leert hij zichzelf beter kennen en komt hij erachter wat zijn echte passie is: muziek. Hij hakt de knoop door en kiest voor zijn passie boven zekerheid. Terug in Utrecht waar hij, thuis in zijn molen, rust vindt tussen de schapen en varkens, werkt hij verder aan zijn muziek - mét succes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Niet alleen z'n carrière loopt lekker, 3FM-dj Sander Hoogendoorn brengt na het optreden van de band ook nog het goede nieuws dat ze 3FM Talent zijn! De komende tijd hoor je Tim dus extra veel op je radio! Noteer deze alvast in je agenda: 4 oktober hoor je Tim Dawn live vanaf zijn bijzondere molenerf. Stay tuned!

Ster advertentie
Ster advertentie