3FM nieuws

The Indien in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Stay'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Stay'

Deze week kwam The Indien langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Deze week heeft de Haagse band de 3FM Megahit te pakken met hun nieuwste track 'Stay', en ook live in de 3FM Live Box klinkt deze heerlijk.

'Stay'

Je kent The Indien natuurlijk van tracks als 'Sleep When I'm With You' & 'Be Yours', nu zijn ze terug met de nieuwe single 'Stay'. Maar, de band gaat inmiddels alweer zo'n 8 jaar mee. Ze werden in 2015 bekend met de EP 'Hiatus' waar naar een lange radiostilte volgde. Maar sinds 2020 maken ze weer muziek en zijn ze nu op weg om Nederland te veroveren.

Tegen Wijnand vertelt leadzangeres Rianne dat de 3FM Megahit van deze week gaat over relatieproblemen. "Relatieproblemen is mijn middlename", grapt ze: "Het liedje gaat over de push en pull in een relatie, dat je je niet durft te binden, maar dat wel wil. Het nummer is een onderdeel van het album wat eind maart uit gaat komen."

Check het nummer hier live in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste show in AFAS Live

In september werd Rianne verrast door frontman Camiel van Son Mieux, met 3FM in het complot. Camiel zou graag zangles van Rianne willen, maar de afspraak kwam maar niet, dus het werd maar eens tijd om haar te bellen. "Heb je toevallig 23 & 24 november tijd om bij ons optreden te zijn?" "Ja natuurlijk" "Zou je dan ook het voorprogramma willen doen?" Een kleine hartstilstand verder maar toen zei ze: "Oeh even kijken hoor... ja natuurlijk!"

Hoe bereid je je voor op zo'n groot optreden? "Ik ben niet zenuwachtig, ik heb er vooral veel zin in, misschien een saai antwoord. Maar we mogen 30 minuten spelen en we gaan enorm ons best doen." Dat belooft veel goeds! Daarnaast is The Indien in januari ook te bewonderen op Eurosonic Noorderslag, én komt er dus een album aan.

Ster advertentie
Ster advertentie