3FM nieuws

Heb je de nieuwe van HAIM al gehoord?

  1. Nieuwschevron right
  2. Heb je de nieuwe van HAIM al gehoord?

HAIM is back! Na maar liefst vier jaar is het trio uit Californië terug met de single 'Want You Back'. 3FM-dj Michiel Veenstra is fan van het nummer, maar welke bekende zangeres kan ook geen genoeg krijgen van 'Want You Back'?

HAIM 2.0

'Want You Back' staat ook op het album Something To Tell You, dat gepland staat voor juli 2017. Het is de opvolger voor Days Are Gone uit 2013. Taylor Swift vindt in ieder geval dat ze lang genoeg op nieuwe muziek van HAIM heeft gewacht: ze draait de track nu non-stop als we haar Instagram-post mogen geloven. Haar support is niet heel verrassend, aangezien ze goede vriendinnen is met HAIM en ze het trio ook meevroeg op haar 1989 World Tour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De single klinkt nog steeds als het HAIM dat je kent van tracks als 'Falling' en 'Don't Save Me', maar ze hebben wel eventjes een extra pop-sausje over hun muziek heen gegooid. 'Want You Back' klinkt smooth! Niet zo heel gek, aangezien Danielle Haim zingt dat ze haar excuses wil aanbieden aan een ex die ze heeft weggejaagd. Dat soort pijnlijke zaken moet je wel smooth aanpakken, natuurlijk. Hoe dan ook, check 'Want You Back' hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie