3FM nieuws

De rode brigade

  1. Nieuwschevron right
  2. De rode brigade
Het 3FM promoteam komt naar je toe deze zomer!
Net als de afgelopen jaren, bezorgt het 3FM promoteam de festivalbezoeker ook deze zomer weer een schone en droge derrière wanneer de benen het vermoeide, leeg gedanste lijf even niet meer kunnen dragen.


Houdt de kont droog en de feeststemming hoog


Speciaal voor de festivalganger die de dag op gezette tijden graag laag bij de grond doorbrengt, hebben wij een ‘muzikaal’ Perzisch festivalkleed ontworpen die het onderstel beschermt tegen vochtig gras, lege bakjes friet met restanten mayo, modderplassen van niet al te groot formaat en andere zaken die je speciaal samengestelde party outfit ernstige schade toe kunnen brengen.


Het dream team

De kleden worden dit festivalseizoen van de hand gedaan door een promoteam van die hard 3FM luisteraars die zich op 3FM.nl geheel vrijwillig hebben opgegeven om de zomer grotendeels op festivalterreinen en crewcampings door te brengen. Met o.a. Pinkpop, De Zwarte Cross, Extrema, Lowlands en Mysteryland in het vooruitzicht, niet de meest vervelende bijbaan van de zomer.


Serious Request

Diegene die de reis naar The Deep ’n Dirrrty South hebben doorstaan (er schijnen hier en daar namelijk nogal wat auto’s achter elkaar geparkeerd te staan op de Nederlandse snelwegen), kunnen op Pinkpop als één van de eerste beslag leggen op één van de nieuwe kleden. In doing so, draag je meteen bij aan Serious Request 2009, wat zich dit jaar zal richten op de stille ramp ‘malaria’. Een ziekte die jaarlijks meer dan een miljoen slachtoffers maakt op ’t Afrikaanse continent.

Ster advertentie
Ster advertentie