3FM nieuws
Topkoks op festivals. Goed idee?
- Nieuws
- Topkoks op festivals. Goed idee?

TV kok Jamie Oliver gaat op een festival culinair koken. Friet en worst maken plaats voor pan- Aziatische, fusionachtige, slow, op molucair niveau gekookte gerechten.
Vooral veel friet en pizza's eten op festivals natuurlijk. Dat hoort erbij en het is een gedegen basis voor bier.
Maar voor Jamie- moraalridder - Oliver is het niet genoeg. Hij is als chefkok ingehuurd om op een festival in Engeland een standje met culi- food te bemannen.
>> Lees hier het verslag van de Pinkpop culi- tour
Vooral veel friet en pizza's eten op festivals natuurlijk. Dat hoort erbij en het is een gedegen basis voor bier.
Maar voor Jamie- moraalridder - Oliver is het niet genoeg. Hij is als chefkok ingehuurd om op een festival in Engeland een standje met culi- food te bemannen.
Variatie
Misschien is een beetje variatie ook wel lekker, zeker als je drie dagen rondsjokt op zo'n terrein. Het is zeer waarschijnlijk dat je maag na drie dagen bier en verzadigd vet heftig tegensputtert bij de zoveelste braadworst met halfgare frietjes en je lichaam schreeuwt om een gezonde frisse salade en selderij. Maar of je nu staat te springen om exquise kikkerbilletjes weg te slobberen, is maar de vraag.>> Lees hier het verslag van de Pinkpop culi- tour
Wat denk jij, haute cuisine-standjes op festivals of toch maar liever niet?
Ster advertentie
Ster advertentie