3FM nieuws

'Dangerous Night' van Thirty Seconds To Mars is net effe wat anders

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Dangerous Night' van Thirty Seconds To Mars is net effe wat anders

Yay! Thirty Seconds To Mars hoor je vanaf deze week met een nieuwe single op NPO 3FM. 'Dangerous Night' klinkt totaal anders dan je gewend bent van de mannen, maar daarmee is het zéker niet minder vet.

Even wat anders

'Dangerous Night' is de tweede single op het alweer vijfde album van de band. Het is geen harde rockplaat als de andere nummers die de groep eerder uitbracht. Het klinkt een stuk rustiger, maar heeft wel een lekker aanwezige beat. 'Dangerous Night' gaat over een koppel dat weet dat ze niet echt voor elkaar bestemd zijn, maar toch voelen ze een duidelijke spanning. Dit zorgt ervoor dat ze toch iedere keer weer bij elkaar blijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Het laatste album van de band, Love Lust Faith + Dreams, dateert alweer uit 2013. Het volgende project van Thirty Seconds To Mars laat desondanks nog heel even op zich wachten, op 6 april komt 'ie pas uit. Tot nu toe zijn 'Walk On Water' en 'Dangerous Night' al uitgebracht als singles en gezien het succes van deze twee tracks lijkt 't een fijn album te worden!

Live versie

Enkele dagen geleden speelde Thirty Seconds To Mars hun nieuwe single 'Dangerous Night' nog live bij The Late Show With Stephen Colbert. Dit leverde supertoffe beelden op, je checkt ze hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over Thirty Seconds To Mars

Jared Leto en zijn broertje Shannon besluiten in 1998 samen muziek te gaan maken. De ontwikkeling van hun bandje, 30 Seconds To Mars, raakt echter in een stroomversnelling. Jared Leto is bij het grote publiek vooral bekend als Hollywood-acteur, maar hij gebruikt zijn faam niet om zijn band te promoten. Sterker nog, hij weigert om te spelen op podia die Thirty Seconds To Mars enkel boeken om zijn bekendheid als acteur.

Ster advertentie
Ster advertentie