3FM nieuws

S10 en Jacqueline Govaert interviewen elkaar over 'Adem Je In'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en Jacqueline Govaert interviewen elkaar over 'Adem Je In'

De samenwerking tussen S10 en Jacqueline Govaert van Krezip is weinig mensen ontgaan. Niet alleen speelde S10 'Adem Je In' live tijdens de Kampvuursessie van de 3FM Festival Top 999, de track werd ook snel bekroond tot 3FM Megahit.

Speciaal hiervoor hebben ze elkaar geïnterviewd, zo leer jij alles wat je wil weten over hoe dit nummer precies is ontstaan!

Het proces

Jacqueline ziet S10 voor het eerst tijdens de Edison Awards en ze is direct benieuwd wie deze blonde schone is. Na wat onderzoek komt Jacqueline uit bij haar nummer 'Handen Van Mijn Moeder', waardoor ze meteen hooked is.

Ze wil er geen gras over laten groeien en regelt om een keertje samen te gaan werken. Voor S10 is dit de eerste keer in haar carrière dat ze samen met iemand anders een nummer schrijft. Hoewel ze haar meer egoïstische schrijfstijl opzij moet zetten, geeft ze ook toe dat ze dit nummer anders nooit zelf had geschreven.

Met dit gezamenlijke schijfproces heeft S10 ook het gevoel alsof ze niks anders meer zal kunnen schijven. "Ik heb het gevoel alsof ik alles heb gegeven en niks meer te zeggen heb", zegt ze.

Gelukkig is dit niet het geval, aangezien ze allebei aangeven dat ze al samen bezig zijn geweest met nieuwe muziek.

Check het hele interview hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kampvuursessie

Check hieronder nog het allereerste live optreden van 'Adem Je In' tijdens de kampvuursessies en geniet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie