3FM nieuws

Makkelijk geld verdienen met oldschool gadgets en spelletjes

  1. Nieuwschevron right
  2. Makkelijk geld verdienen met oldschool gadgets en spelletjes

Geld verdienen tijdens de vakantie? Met deze oldschool gadgets en spelletjes kun je makkelijk centen binnenharken... Ka-ching!

1. Pokémon-kaarten

Was jij vroeger ook een fanatiek kaartenruiler en heb je toen je er klaar mee was de hele map Pokémon-kaarten in een zolderhoek gesmeten? Zoek ze op! Sommige kaarten kunnen je een rijk mens maken. De waarde hangt af van de zeldzaamheid en kwaliteit van de kaart. Zo vraagt de eigenaar van deze Charmander bijna 1.000 dollar voor zijn kaart. Nou, voor dat geld kun je prima een weekendje weg.

2. iPods

Was jij een van de eersten met een iPod en ligt dat ding nu ergens in een hoek stof te happen? Er zijn mensen die die iPods verzamelen! Deze 'vijfde generatie' witte iPod classic staat op Ebay voor bijna 1.400 dollar. Dat geloof je toch niet. Ibiza, here I come!

3. Game Boy

Ook deze grote grijze vriend kan best geld waard zijn. Voorwaarde is wel dat 'ie het nog doet én je de originele verpakking nog hebt. Was jij zo'n kind dat supernetjes met z'n speeltjes omging? Zoek 'm op en pleur 'm op Ebay. Deze staat voor bijvoorbeeld voor een paar honderd euro te koop.

4. My Little Pony

Geld verdienen aan kleine plastic paardjes in hysterische kleuren? Het kan gewoon! Deze My Little Pony staat bijvoorbeeld te koop voor meer dan 80 euro. Van dat geld kan je makkelijk weer eens een fatsoenlijk rondje geven.

5. Tamagotchi

Was jij zo'n cool kid met een hele aparte Tamagotchi? Dan is het nu tijd om je schatje te verkopen. Dit fonkelgroene ei staat op Ebay te koop voor meer dan 170 dollar. Hell yeah!

P.s. Heb je de Tamagotchi-hype toentertijd gemist? Binnenkort krijg je een nieuwe kans, want het speeltje komt terug!

Ster advertentie
Ster advertentie