3FM nieuws

De 7 Layers Festival line-up is compleet met Alex Vargas

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De 7 Layers Festival line-up is compleet met Alex Vargas

Misschien heb je er al eens van gehoord, Dotan's 7 Layers Festival. Een plek waar muzikale verassingen centraal staan. Tijdens het weekend van 30 september komen talloze singer-songwriters bij elkaar om jouw muziekminnende ziel bloot te stellen aan een scala van talent. Nu Alex Vargas als laatste naam op de line-up staat is 7 Layers Festival er klaar voor.

Dotan inspireert

Nederlandse singer-songwriter Dotan komt over een maand met de tweede editie van zijn 7 Layers Festival. Verspreid over Paradiso, De Duif, Vondelkerk en People's Place komen bijna 40 artiesten langs. Als je inspiratie op wilt doen moet je hier dus écht bij zijn! Dotan gaf al een flink voorproefje van het festival toen hij in Domien's ochtendshow langskwam met drie van zijn talenten: Dean Lewis, Tamino en Lucy Rose.

Inmiddels is de volledige line-up bekend. Onder andere Justin Nozuka, Lisa Hannigan, Seafret en Luke Sital-Singh zullen ook hun kunsten laten horen op 30 september en 1 oktober.

Alex Vargas

Met Alex Vargas als laatste toevoeging zit de kers op de taart. Vargas (29) is een Deense singer-songwriter die wordt omschreven als "één van de meest indrukwekkende white soul-stemmen". Hoe kan het ook anders met zo'n dijk van een single! 'Shackled Up' werd eerder al 3FM Megahit en Alex zijn path to fame liep soepel door toen hij in het voorprogramma van Dotan's Ziggo Dome show stond. Ook stal Alex harten tijdens zijn uitverkochte shows in Paradiso en Bitterzoet.

Normaal hoor je hem samen met zijn band en elektronische apparatuur, maar voor 7 Layers Festival heeft hij iets héél speciaals in petto! Met een exclusieve akoestische show van hem moet het bijna wel een succes worden. Dus open je ziel en laat je raken, tijdens 7 Layers Festival kan het!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie