3FM nieuws

Het leek vanochtend wel een 7 Layers Festival bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Het leek vanochtend wel een 7 Layers Festival bij Domien

Dotan kwam langs met drie nieuwe talenten van zijn 7 Layers Sessions. Hij liet Domien én jullie kennismaken met Dean Lewis, Tamino en Lucy Rose.

Dotan is terug met een nieuwe rits 7 Layers Sessions. De komende week gaan ze alle grote poppodia in Nederland én België langs.

Voorproefje bij 3FM

Vanochtend kreeg Domien alvast een voorproefje in zijn ochtendshow. Drie talenten kwamen langs en zorgden voor serieus kippenvel op deze zonnige dag.

Dean Lewis

Dotan vond deze Australische singer-songwriter in een pub in Londen en werd meteen omver geblazen. Niet veel later stonden ze samen in de studio van DWDD.

Tamino

De Belgische Tamino heeft onze zuiderburen al volledig voor zich gewonnen en nu is het tijd voor de rest van de wereld. Zijn inspiratie? Leonard Cohen en Jeff Buckley en dat hoor je terug. Wauw!

Dotan ontdekte hem toen hij stiekem naar Studio Brussel aan het luisteren was. FOEI!

Lucy Rose

Het laatste talent is de Britse Lucy Rose. Een meisje waar Dotan eigenlijk al tijden fan van is, maar nu eindelijk heeft weten te strikken voor zijn 7 Layers.

Nieuwe muziek Dotan

Dotan maakte vanochtend wel bekend dat dit voor nu de laatste sessies zijn. Buiten het 7 Layers Festival dit najaar blijft het even stil. Waarom? Omdat de man aan zichzelf gaat denken en daar zijn we stiekem best wel blij mee. De zanger gaat weer schrijven en duikt de studio in voor dat langverwachte volgende album. Eindelijk!

Ster advertentie
Ster advertentie