3FM nieuws

Justin Bieber slaakt noodkreet: "Bid voor me!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Bieber slaakt noodkreet: "Bid voor me!"

De geruchten gaan al langer in de rondte dat het niet goed zou gaan met Justin Bieber. De zanger zou in behandeling zijn voor een depressie en nu trekt hij zelf aan de bel via Instagram waarin hij bevestigt dat hij het het even niet allemaal op een rijtje heeft.

"Ik wilde jullie een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik ben behoorlijk aan het worstelen met mezelf op het moment. Ik heb helemaal geen grip meer op mijn eigen leven en voel me raar. Het komt altijd goed, dus ik maak me geen zorgen, maar wilde alleen contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt", laat de Canadees via een emotioneel bericht via Instagram weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Struggles

Volgens Amerikaanse media zou Bieber veel moeite hebben met zijn bekendheid. Het feit dat alles wat hij doet onder een vergrootglas ligt en dat hij voortdurend een camera in zijn gezicht heeft wanneer hij in het openbaar verschijnt, kost hem veel energie. Een paar maanden geleden trouwde de 25-jarige zanger met Hailey Baldwin, die eerder onthulde dat ze het huwelijk niet makkelijk vindt. "Het is ontzettend moeilijk; daar ga ik hier niet over zitten liegen en doen alsof het een sprookje is. Je wordt niet iedere dag wakker met het idee: 'Ik ben zo verliefd op jou en je bent zo perfect' Zo werkt een huwelijk niet. Het is keihard werken", zegt Baldwin tijdens een interview met Vogue.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Details over nieuwe muziek heeft Biebs nog niet naar buiten gebracht, maar via zijn social media-kanalen teaset hij wel het een en ander. Volgens insiders zou de zanger al maanden aan het werken zijn aan zijn vijfde album en ook zijn manager heeft al via Twitter laten weten dat we dit jaar hoogstwaarschijnlijk een nieuw album kunnen verwachten. Hyped!

Kun je niet wachten?

Check dan de 3FM Now Playing-lijst op Spotify voor de allernieuwste muziek terwijl je deze Bieber- nieuwtjes checkt!

- COMPLOT: Justin Bieber is een hagedis

- Justin Bieber wilde met Mr. Probz werken

- Oscar And The Wolf sloeg handen ineen met de producer van Justin Bieber

Ster advertentie
Ster advertentie