Naar homepage
3FM nieuws

Anderson .Paak & John Mayer zijn fan van Benny Sings

  1. Nieuwschevron right
  2. Anderson .Paak & John Mayer zijn fan van Benny Sings

Benny Sings is het muzikale alterego van Tim van Berkesteijn. De bescheiden Nederlandse muzikant, multi-instrumentalist en producer is niet iemand die zichzelf snel in de spotlight zet. Gelukkig doen anderen dat wel!

Benny 'sings', maar 'plays also a lot of instruments' en 'produces'.

Sinds zijn debuutplaat Champagne People heeft Benny Sings zeker niet stil gezeten. Er wordt gezegd dat hij misschien wel de hardst werkende songwriter van Nederland is. In de afgelopen 15 jaar heeft hij zelf 6 studioalbums uitgebracht, met een aantal succesvolle singles als 'Coconut', 'Big Brown Eyes' en 'All We Do For Love'. Hiernaast heeft hij ook nog een hoop geproduceerd voor artiesten als Faberyayo, Giovanca en Wouter Hamel. Zijn muziekstijl herken je uit duizenden en kun je omschrijven als een eigenzinnige potpourri van hip hop, funk, jazz, soul en RnB. Over de hele wereld valt het in de smaak, want hij heeft fans van Japan tot de Verenigde Staten.

Zoals John Mayer...

...want ineens stond daar zijn nieuwe album in de story van niemand minder dan John Mayer..

15 e38b1b17c9 IMG 1007

..en op het Instagram account van een andere Mayer, namelijk zijn muzikale vriend Mayer Hawthorne...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

...en draait Anderson .Paak zijn plaatje als hij casual aan het cruisen is in zijn Cadillac...

Benny Wins

Al deze gratis PR heeft Benny zeker geen windeieren gelegd. Hij speelde onlangs voor uitverkochte zalen in New York en L.A. en hij is geregeld in USA in de studio te vinden met Anderson .Paak met zijn band The Free Nationals en Mayer Hawthorne. Bescheiden als hij is, blijft hij er heel koeltjes onder en komt hij gelukkig ook nog gewoon langs bij de studio van 3FM om bij te praten met Eva bij 3voor12 radio.

Benieuwd? Check de clip van zijn nieuwe single 'Not Enough'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie