3FM nieuws

Dit was de 3FM Exclusive met Kensington

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de 3FM Exclusive met Kensington

Na geslaagde 3FM Exclusives van Billie Eilish en Yungblud, was het tijd voor de 3FM Exclusive van Kensington! 50 fans mogen op een bijzondere bosrijke locatie van de geweldige show genieten. Een epische lichtshow en vlammenwerpers maakten de avond helemaal compleet!

De fanfoto's met Kensington vind je hier terug. HD downloaden? Dat kan hier tot 30 november.

Canada

Het vijfde album van Kensington 'Time' is opgenomen in Canada. Wat is er nou beter om je tijdens deze Exclusive te wanen in Canadese sferen? Denk aan ijzige kou en veel bomen. Gelukkig waren er vuurkorven aanwezig en kon iedereen binnenin een warme kas genieten van de show. De perfecte setting voor een intiem concert met een klein groepje fans!

Setlist

Kensington pakte uit met een setlist van hun grootste hits: zowel oud als nieuw. Op volgorde speelden zij deze tracks: 'What Lies Ahead' - 'Bats' - 'Do I Ever' - 'Insane' - 'Uncharted' - 'Chronos' - 'Bridges' - 'Island' - 'Perfect Family Day'.

Fotoalbum

Fotografie: Nathan Reinds

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Kensington

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over Kensington? Hier lees je over hun reis van schoolconcert naar een uitverkochte Arena en hier kom je meer te weten over hun single 'Uncharted'.

Ster advertentie
Ster advertentie