3FM nieuws

Kensington doet 3FM Exclusive voor een heel klein groepje fans!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington doet 3FM Exclusive voor een heel klein groepje fans!

Het eindelijk zo ver... Na veel verzoeken doet ook Kensington een 3FM Exclusive! Ze volgen na o.a. Billie Eilish, YUNGBLUD, Nothing But Thieves en Mumford & Sons. Op 19 november gegeven zij een exclusief optreden voor een handjevol 3FM luisteraars, ergens in een... bos. Ja, een bos. Dit is wat je hierover moet weten.

In 2010 stond Kensington voor het eerst in de 3FM studio. Kort daarna werden ze 3FM Talent en scoorden 3FM Megahit na 3FM Megahit. In een paar jaar tijd heeft de band zich ontpopt als act die zelfs de Johan Cruijff ArenA uitverkoopt. Een 3FM Exclusive, waar maar een heel klein groepje mensen aanwezig mag zijn, is dus de ultieme kans voor superfans on de band van dichtbij te zien.

Het belooft een spektakel te worden. Midden in een bosrijke omgeving. Hier moét je bij zijn en gelukkig kan dat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tickets winnen

Hoor je tussen vrijdag 15 november en dinsdag 19 november het 3FM Ticketalarm voor de 3FM Exclusive met Kensington? Stuur dan meteen een bericht via de 3FM app (gratis te downloaden in je app store). Zet jezelf ook alvast op de geïnteresseerden lijst van dit Facebook-event en volg onze socials. We geven die dagen namelijk ook kaarten weg via Instagram en Facebook.

Zet jezelf alvast op geïnteresseerd in ons Facebook-event en mis geen actie!

3FM EXCLUSIVE

Grote artiesten, een select groepje 3FM-luisteraars en een bijzondere locatie: dat is 3FM Exclusive. Bekijk hier de vorige 3FM Exclusives: Mumford & Sons, Billie Eilish, YUNGBLUD, De Staat, Nothing But Thieves, Jett Rebel en Editors.

Ster advertentie
Ster advertentie