3FM nieuws

Dit zijn de vijf mooiste foto's van Best Kept Secret

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de vijf mooiste foto's van Best Kept Secret

Best Kept Secret 2023 staat voor de deur. Vanaf vrijdag tot en met zondag doet 3FM verslag van het festival. Zo hoor je bijvoorbeeld The 1975, Oscar & The Wolf en Young Marco live vanaf de festivalweide. Voorpret en likkebaarden? Dit zijn de mooiste foto's van het festival geschoten door huisfotograaf Nathan Reinds!

foto: Nathan Reinds

"Editors was headliner bij mijn eerste Best Kept Secret. Ik weet nog goed dat ik dacht: ‘jeetje wat een hoog podium, hoe moet ik hier ooit een mooie foto van maken?’" Goed gelukt, Nathan!

foto: Nathan Reinds

“Het was 2016 toen ik stage liep bij Best Kept Secret. ik maakte kennis met concertfotografie en mocht op BKS ook wat foto's maken tussen mijn werkzaamheden door. Dat waren mijn beginstappen in de concert en showfotografie!”

foto: Nathan Reinds

“Wat Best Kept Secret voor mij uniek maakt is het gevoel voor detail, hoe het terrein is aangekleed en ingedeeld. Plus de prachtige omgeving. De combinatie van bos, gras, strand en water is heerlijk voor een zomerfestival!”

foto: Nathan Reinds

"Van de BKS line up ken ik over het algemeen meer artiesten niet dan wel. Dat maakt dat je soms wel aangenaam verrast wordt. Zoals hieronder, bij een prachtig pianoconcert van Joep Beving op een zonnige zondagochtend! Heerlijk."

foto: Nathan Reinds

“De jaren na mijn stage mocht ik als huisfotograaf blijven terug komen, zowel voor Friendly Fire als voor 3FM! Ik heb veel fijne herinneringen aan Best Kept Secret dus het voelt toch altijd een beetje als thuiskomen op dit terrein!”

Ster advertentie
Ster advertentie