3FM nieuws

Met 3FM sta jij dit weekend vooraan bij Best Kept Secret

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Met 3FM sta jij dit weekend vooraan bij Best Kept Secret

Vrijdag gaat het driedaagse festival Best Kept Secret weer van start in Hilvarenbeek, en het belooft een zonovergoten weekend vol muzikale hoogtepunten te worden! Ben jij er voor wat reden niet bij, en heb je nu al fomo? Geen stress, 3FM is erbij voor verslag en zorgt ervoor dat jij niks hoeft te missen!

Luister nu!

Acts als The 1975, Goldband, The Chemical Brothers en Oscar and the Wolf trotseren naast nog een hoop andere mooie namen de programmering van het festival, en daar wil jij als thuisblijver natuurlijk alles van meekrijgen. En dat kan! Via radio én de online kanalen van 3FM. Check hier wat je aankomend weekend allemaal kan verwachten bij 3FM.

Interviews

3FM-dj's Vera, Eva en Olivier zijn dit weekend bij Best Kept Secret om jou aan de hand mee te nemen naar jouw favoriete artiesten. Zij spreken met verschillende acts van de line-up, en de interviews vind jij vervolgens terug op het YouTube-kanaal van 3FM, het YouTube-kanaal van Vera On Track, de website van 3FM en 3voor12 en natuurlijk krijg je het ook mee via radio.

(Live) optredens

Fans van The 1975, Oscar and the Wolf of Young Marco komen dit weekend goed aan hun trekken: deze optredens worden namelijk uitgezonden vanaf het festivalterrein. Check hier de dag en tijden per artiest:

The 1975 - vrijdag van 20:00 - 21:15 uur
Young Marco - zaterdag van 00:00 - 01:00 uur
Oscar and the Wolf - zondag 19:00 - 20:30 uur

Daarnaast zal er nog een hoop optredens uiteindelijk verschijnen op het YouTube-kanaal van 3voor12.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sfeerverslag en andere (muzikale) hoogtepunten

Houd daarnaast natuurlijk ook de online kanalen van 3FM (o.a. TikTok, Instagram & 3FM.nl) in de gaten om op de hoogte te blijven van van alles en nog wat: sfeerverslag met festivalbezoekers, exclusieve beelden, optredens, interviews en natuurlijk alle avonturen van de 3FM-djs.

Ster advertentie
Ster advertentie