3FM nieuws

Chef'Special maakt spelfout op albumhoes

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special maakt spelfout op albumhoes

Oeps! Daar sta je dan... Dozen vol met je nieuwe jubileum-album. Allemaal leuk en aardig, maar voor Chef'Special was het even schrikken toen ze de albumhoes goed lazen.

Spelfout

Een foutje waar zoveel mensen overheen hebben gelezen... In plaats van het album Passing Through te hebben genoemd, staat er op duizenden limited edition platen helaas Passing Trough. In deze video geeft de band toe aan hun fout, en maken ze het ook allemaal weer goed. Want in plaats van de bedrukte platen volledig weg te gooien, maken ze er nog wat specialers van. Alle platen zijn nu gecorrigeerd door de band zelf. Zie het als een unieke plaat met handtekening.

In de 3FM Middagshow Barend & Benner wordt er aan frontman Joshua Nolet gevraagd of het niet gewoon een marketingstunt is. "Iedereen appt mij dat ze het slim bedacht vinden. En ik denk alleen maar nee, het is best wel dom eigenlijk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gelukkig is Chef'Special niet de enige die fouten maken. Als je vanochtend op de Instagram van 3FM hebt gekeken, zul je hebben gezien dat er hier ook een soortgelijk foutje is gemaakt. Dus, mocht jij nog opzoek zijn naar kaartjes voor de Haage band Golband? Klik dsn hieroder op de post, teg je Golband-bestie en win! Foutjes zijn menselijk, dus blijf lief voor elkaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie