3FM nieuws

Tiësto in concert live op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Tiësto in concert live op 3FM
Heb je geen kaartjes kunnen krijgen voor DJ Tiesto's concert op 10/11 mei in het Gelredome in Arnhem? Geen nood, Radio 3FM en ID&T Radio zenden het concert live uit! Je hoort DJ Tiesto live optreden in het Gelredome van 12 uur 's nachts tot 6 uur 's morgens. Behalve dat hij natuurlijk een te gekke DJ set gaat draaien, zullen er ook gastoptredens plaatsvinden. Onder andere Jan Johnston, Skin van Skunk Anansie en Dinand Woesthoff zullen bij Tiësto op het podium meespelen. 3FM zendt het evenement live uit, maakt reportages en spreekt natuurlijk ook met DJ Tiësto zelf!

De organisatie van het evenement, dat van 23.00 tot 07.00 uur duurt, is in handen van ID&T, bekend van onder meer het jaarlijkse dance-evenement Sensation in de Amsterdam ArenA en Innercity in de Amsterdamse Rai. DJ Tiësto zet de laatste weken de toon in de dancescene, mede omdat hij tot werelds beste DJ is uitgeroepen en hij de Nederlandse Nationale Popprijs won. Om die reden wordt hij voor het eerst als solo artiest geprogrammeerd.

De acht uur durende set in het Gelredome gaat gepaard met een grote show waarbij de modernste technieken op het gebied van licht, geluid, laser en video gebruikt worden. Het is tevens de eerste keer dat het Gelredome een nachtvergunning heeft gekregen. Het stadion kan volledig worden verduisterd waardoor lichteffecten en lasers optimaal tot hun recht komen.

Een week voordat Tiësto in het uitverkochte Gelredome-stadion in Arnhem dance-geschiedenis gaat schrijven, heeft Mick Boskamp in het BNN-programma Weekender op 3 FM met Tiësto. Op zondagochtend 4 mei tussen 6 en 7, 6 dagen voor T-Day, vertelt Tiësto onder andere hoe hij zich voorbereidt op de grootste performance van zijn leven. Op 10 mei a.s. komen maar liefst 25.000 dance-liefhebbers de held uit Nederland eren, een ‘concert’ dat sneller uitverkocht was dan het optreden van Paul McCartney. Weekender-presentator Mick Boskamp: “Ik had van Tiësto’s management begrepen dat hij geen enkele interview meer deed in de weken voor de grote nacht. Hij wilde zich volledig concentreren en voorbereiden op de niet geringe klus. En daar had ik natuurlijk alle begrip voor. Toch besloot ik om Tiësto een sms-je te sturen. Niet geschoten, is altijd mis. Ik was aangenaam verrast toen hij me dezelfde middag nog terugbelde en zei dat hij voor Weekender een uitzondering maakte.”
Ster advertentie
Ster advertentie