3FM nieuws

Drup is zonder twijfel de natste plaat van het jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Drup is zonder twijfel de natste plaat van het jaar

Het gaat goed met Bizzey. Hij scoort hit na hit en bij ze allemaal kun je je heupen niet stilhouden. Samen met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks komt hij met de nieuwe klassieker voor in de club: 'Drup'. Een lekkende kraan heeft nog nooit zo lekker geklonken.

*DRUP* *DRUP*

Op de heerlijke reggaeton beat met catchy harmonicasample, geproduceerd door Ramiks, kun je niet stil blijven staan. Dat compleet met de smooth bravour-rap van Bizzey, Kraantje Pappie en Jonna Fraser maakt 'Drup' tot één van de natste platen van het jaar. Zodra deze in wordt gestart, gaat de club gegarandeerd los. Hij staat nu ook in de playlist van 3FM, dus dat feestje komt vanaf nu ook naar jou toe.

Anchorman

Ook de clip is zeker de moeite waard. Bizzey kiest voor iets anders dan dure auto's en mooie vrouwen en duikt in een over the top Amerikaans jaren '70 thema. De kenners herkennen gelijk de referentie naar de succesvolle Anchorman films met Will Ferrel en Steve Carell. Kijk hier hoe Bizzey, Kraantje en Jonna als newsanchors uit de jaren zeventig niemand minder dan weervrouw Nienke Plas proberen te versieren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie